Nieuwsbrief

Oktober 2018:

Het nieuwe seizoen staat voor de deur

Aanstaande maandag 22 oktober start het nieuwe seizoen en met deze mail wil ik je op hoogte brengen van een aantal zaken die we in de steigers hebben staan.

Allereest wijs ik op onze nieuwe site. Tom Nijkamp (aspirant bestuurslid tot de volgende vergadering) heeft hem gemaakt op basis van de oude en zorgt er voor dat hij helemaal bij de tijd is. www.ehbo-be.nl

Wij willen de communicatie meer via de site laten lopen. Verderop in deze mail staan dan ook, om de mail niet te lang te maken links naar het vervolg op de site.

De herhalingslessen

Het programma van de herhalingslessen is te vinden op de site. Nieuw dit seizoen is dat we een herhaling in een dag hebben in februari zie hier het programma, Ook staan er een tweetal “workshops’ op het programma. We gaan hiermee op een voor iedereen nieuwe manier onze kennis verhogen. Nieuw hieraan is ook dat deze workshops openbaar toegankelijk zijn voor geïnteresseerden uit Berkel-Enschot. Lees hier verder over het hoe en waarom.

Nieuwe cursus

We zijn op de goede weg om een nieuwe cursus te kunnen starten. Tijmen de Baar (aspirant bestuurslid tot de volgende vergadering) heeft een heel werving offensief gestart. De folders in de Schakel en binnenkort een interview in dezelfde Schakel.

Weet jij nog iemand die brood nodig eens wat EHBO kennis nodig heeft laat hem zich aanmelden.

Hart voor elkaar actie Rabobank

Op dit moment kunnen de leden van de Rabobank Midden Brabant weer stemmen voor lokale goeden doelen. Wij hebben ons ook aangemeld. Wij willen het bedrag gaan gebruiken om onze vereniging nog meer met Berkel-Enschot te verbinden. Ken je mensen die mogen stemmen vraag hun stem voor ons Stem op ons.

Posten 2018-2019

Er zijn weer een aantal aanvragen voor posten, Bij de manage vragen ze op een aantal donderdag avonden en een aantal weekenden ondersteuning. Als je een dag kunt? Geef het door.

Advertenties